拼搏体育官网客户端-拼搏体育官网客户端下载

拼搏体育官网客户端-拼搏体育官网客户端下载

雷内·Søegaard

业务经理

T: +

整洁的æ再保险arbejdsomrader: 

  • 项目合同管理
  • 商业策略
  • Indkøb

Karriere: 
René har mere end 15 års erfaring inden for 项目合同管理 og indkøb for såvel danske som internationale virksomheder og har arbejdet med kontrakt- og leverandørstyring på nogle af verdens største og mest komplekse anlægsprojekter.
Med en baggrund som leder har René erfaring som sparringspartner på strategisk og taktisk plan, men har også dybt indblik i virksomhedens og projektets daglige drift og udfordring i forhold til kontraktstyring, leverandørsamarbejde og stakeholder management.
René rådgiver om Contract og Com芝加哥商业交易所ial Management på alle niveauer og i alle faser med fokus på den værdiskabende relation mellem virksomheder – lige fra strategi og konceptudvikling til implementering og gennemførelse.
René har desuden stor erfaring med optimering af processer og værktøjer inden for Contract Management, hvor kvalitet og robusthed kan have afgørende betydning.
Før René startede hos Rambøll, var han ansat i en ledende stilling i energisektoren, hvor han arbejdede med Contract & com芝加哥商业交易所ial Management som understøttelse til den grønne omstilling og mere specifikt med offshore vind.

Uddannelse: 
萤石.芝加哥商业交易所. 工业营销 & Purchasing, Copenhagen Business School

 

Ramboll A组/ S

Ramboll A组/ S
hannemann阿莱53
哥本哈根dk - 2300 S
丹麦
电话:+
传真:+

丹麦的表格数据

丹麦的表格数据

拼搏体育官网客户端
10160669

Rambø我丹麦
35128417

Ramboll能源
35128417

Rambøll 管理咨询
60997918

其他网站

其他网站